Post by podpeerfsawfswizcart on Feb 9, 2022 6:45:56 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rayman Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rayman Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодовете увеличават скъпоценните камъни ▞▞▞
▞▞▞ Rayman Adventures 2022 version ▞▞▞
nko
Не мога да се свържа с фейсбук. пише, че приложението не е настроено. приложението все още е в процес на разработка.
Най-добрата игра на rayman, ексклузивна за мобилни устройства. Графиката е страхотна, а контролите са отлични и позволяват свободно движение за разлика от другите игри за тичане на rayman. Единственият недостатък на играта е, че има само няколко нива и в крайна сметка те започват да се въртят, което прави геймплея повтарящ се и в крайна сметка скучен.
Страхотна игра, заседнала на сцена, където екранът е абсолютно черен
Не ми позволява да играя по-късно от Adventure 7, но като цяло е наред. Но исках да играя повече.
Би било 5 звезди, но включено в pixel 6pro, когато опцията за "гладък дисплей" (120 hz) е "включена" на системните настройки, играта работи с двойна скорост, която не може да се играе! Включително анимации на менюто на играта и всичко ха
Еха. Мисля, че току-що бях заплашен от ubisoft. Идва момент в играта, в който ви моли да оцените играта с 5 звезди. За хората, които не искат, има опция, която гласи: не, защо? Ако го натиснете, ще ви отведе до уебсайт, който има куп коментари на хора, които казват неща като: ЗАЩО ИЗГУБИХ ЦЕЛИЯ СИ НАПРЕДЪК.
страхотна е.много забавна и красива грагика.
Играта е забавна малко на всеки 10-15 минути пише, че играта е спряла. Наистина досадно. Моля, поправете това.
Звучи твърде схематично с условията и за вашия акаунт в Google имам предвид защо ще редактира активността ви в играта? Това е просто странно.
Има някои проблеми... Не мога да активирам google play за изпращане на подаръци на приятели, някои нива не се зареждат и не могат да правят покупки в играта.. като цяло една добра игра би била чудесна, ако тези проблеми бяха отстранени
Абсолютно ужасно! Наслаждавах се на играта и когато закупих стартовия пакет, платих и ми каза, че има грешка, че не мога да го купя, въпреки че съм платил! Глупаво грабване на пари, моля за пълно възстановяване на сумата от 5,49 €, който свали тази игра, внимавайте и не плащайте и не купувайте нищо, това е измама.
Игрите на Rayman винаги са вълнуващи и тази не е изключение! Страхотни контроли, прекрасна музика и красива графика правят една наистина приятна игра. 10/10, определено бих препоръчал.
Време е да добавите още основания и нива в играта. Защото през повечето време тези нива и приключения изглеждат като повтарящи се. Мисля, че трябва да добавите нови карти и нови умения и нови приключения към него. Силно ви препоръчвам да се уверите, че приключенията не трябва да се повтарят често, така че, моля, добавете още елементи, карти в него. Искам да му дам 5 звезди, но просто искам да подобрите играта. Без съмнение обичам играта, но понякога изглежда, че всичко се повтаря, което отегчава.
Имам Samsung J6+ и не можах да го изтегля след 5 намерения всеки път, когато достигне 90% от изтеглянето, ще изведе глупаво съобщение за грешка, моля, върнете ми интернет Mbs, това са пари, които се плащат. така че е нещо като кражба, те просто трябва да кажат, че началото не може да бъде изтеглено
Играта е много хубава и зарибяваща! Теглете без да мислите!
Един от любимите ми платформинги - страхотно е да го видя да продължи като мобилно приложение! Отнема малко корекция, но след това е почти толкова добър, колкото да играете на конзола.
Това е най-яката игра достига и на мен много. чао
Играта не тръгва!!
Това е много добра игра, но проблемът е, че когато я играя на моя J6 (Samsung), без да изтегля правилно, проверих всичко, напр. Моята интернет връзка, но все още не се стартира и телефонът ми вече има вградено 64Gb или място за съхранение, така че моля помогнете ми и отговорете. Бих му дал 5 звезди, ако не беше тази ситуация. Благодаря
Rayman Adventures Petualangan jpux
Каква игра. Играта е пълна с красиви и ярки цветове, да не говорим за бързия лесен и забавен геймплей. Бях развълнуван, когато играта излезе и бях изненадан колко страхотно беше на мобилни устройства. Много ми хареса да играя и бих го препоръчал на всеки
Доста забавна игра и се чувства като истинска конзолна игра на Rayman. Но контролите са гадни и е трудно да се определи времето за удари, когато трябва да плъзгате, моля, моля, добавете сензорен бутон за удар
Най-яката игра! 🤩
Готинооооооо
Това е добра игра, но не сте правили същества от събития или по-обикновени същества от 3 години. Не е щастлив.
Затънах в едно от средновековните приключения, защото яйцето е под бутона за храна, така че не мога да го избера, за да го пусна в инкубатора. Изглежда нещо, което трябва да поправите.
Супер е!!!!!!
Ij to isi And repetev
Беше наистина фантастично изживяване... Наистина съм пристрастен към играта.. проблемът с тази игра е, че повтарянето на едни и същи нива отново и отново... Моята молба е да предоставя Rayman legends на разположение за игра на Android. ...
актуализация КОГА
Не мога да видя предишния си преглед. Имам разписка чрез Google play, че съм закупил стартовия пакет. Пише, че вече притежавам тази покупка и все пак нямам пакета в играта си. Редактиране: НЕ КУПУВАЙТЕ опаковките. Изгубих моите $9 за стартовия пакет и никога не го получих, нито върна сумата. Датата на закупуване беше 10/10
За Ubisoft Entertainment играх игра със заглавието Ghost reacon future soldire по време на моя телефон Symbian, защо не опитате да се върнете към такава игра или с тема reebon... Сигурен съм, че ще бъде популярен сред играчите.
Забавно е и много готино
Тази игра е забавна и забавна и пълна със сладки очарователни животни.
Rayman Adventures Seiklusmängud hzst
Тази игра е доста добра за мобилна игра, харесвам графиката и много простите контроли. Вземете тази игра, ако харесвате Rayman или просто харесвате 2D платформинги
Rayman Adventures Petualangan jpux
Здравейте, купих пакет със скъпоценни камъни, за да се отърва от рекламите, но той никога не беше приложен, но въпреки това бях зарядно. Моля помогнете!
BlockPuz: Jeu de Puzzle Blocs de loisirs Réflexion jwk
Теглете я каква е и играйте rayman legends за компютър
Играта е яка теглете
това е страхотна игра. историята е готина и контролите са лесни. покупките не са задължителни, но можете да го играете офлайн, освен ако не искате да излюпете яйце, когато стигнете до приключение 3, и така нататък и така нататък. но като цяло това е страхотна игра. обичам го.
Но само дето отварям яйцето и не мога да си го взема и пише разни неща.
Страхотна игра за игра, ако искате нещо, което да е забавно и да се чувствате по-спокойно. Определено си струва да се провери!
Екстра е
Предишна: 5 звезди, защото играта беше забавна и имаше толкова много неща за правене. Сега: 2 звезди (не 1 звезда само защото не мразя тази игра), защото тази игра вече не е забавна и няма нищо ново. Кога ще се актуализира тази игра? Е, изтривам тази игра. Ще го изтегля само след като дойдат забавни и вълнуващи актуализации. Толкова разочарован от тази игра.
Обичам тази игра, но сега не мога да играя, тъй като екранът е празен и не мога да се върна към картата, така че как трябва да завърша ниво, когато екранът е черен. Моля, поправете този проблем