Post by inunlarover on Feb 23, 2022 11:17:59 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Turtles: Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Turtles: Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçıların səhv açarları ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Turtles: Legends 2022 version ▞▞▞
Oyun əyləncəlidir, lakin bir az zəhlətökən bir neçə şey var. Bu oyun exp və mutagen üçün çox böyük bir üyütmədir.Yeni başlayanlar üçün daha asan yollar olmalıdır. Pizza səbəbiylə yalnız məhdud bir müddətə üyüdə bilməyimiz çox bezdiricidir. Bu, həqiqətən, üyütməyi və yaxşılaşmağı çətinləşdirir. Bütün irəliləyişlərimi sıfırlamaq üçün ana səhifədə sadə bir yol da olmalıdır. Çünki onlarla əlaqə saxladım və irəliləyişim heç vaxt sıfırlanmadı. Mən bu oyunu silib yenidən quraşdırdığım zaman irəliləyiş saxlanılır.
Mən ödədiyimi almadım. Paket üçün məndən 5 dollar aldım və heç nə almadım. Ehtiyatlı ol!Deyirlər ki, siz 7 gün ərzində pulsuz üzv olmağa "cəhd edə bilərsiniz" və dərhal mənim hesabımdan pul çıxardılar. Bunu düzəldin və reytinqi yenidən tənzimləyəcəm!
Ninja Turtles: Legends રોલ પ્લેઇંગ dbrz
Mən bu oyunu tamamilə sevirəm. Hansı kart paketlərinin gözlədiyini görmək üçün həmişə ona qayıdıram və yeni döyüşçü cəlb etmək üçün kifayət qədər pul qazananda çox həyəcanlanıram. Dostlarımla birbaşa oynamaq üçün bir yol tapmaq istərdim. Necə ki, PVP turnirini sevirəm, amma mən tamamilə digər TMNT dostlarımla pokemon stili ilə qarşılaşmaq istəyirəm, bilirsinizmi? Simvolları eyni səviyyəyə gətirin və əyləncəli bir döyüş keçirin. Ümumiyyətlə, mən bu oyundan asılıyam və onu çox sevirəm, həmişə pul xərcləmək həvəsindəyəm
Yaxşı oyun, gözəl qrafika, lakin oyunda hər şey və oyundakı hər kəs üçün uyğun hərəkət üçün uyğun səsin olduğundan əmin olmaq üçün səs effektlərinə baxılmalıdır.
əla oyun. Bu bölmələrin qurulması və döyüş oyunları getdikcə, bu mənim sevimlidir. tmnt hissəsi həm yeni, həm də yaşlı azarkeşlər üçün əladır.
niyə HƏR DƏFƏ faylları "yükləmək" lazımdır!!! Mən oyunu açıram???.....HƏR ZAMAN! !!!. EYNİ 386 FAYL....HƏR DƏFƏ OYUNU AÇIĞIMDA! bu məni NUTTLARA qovuşdurur!!!!
Bu oyun televiziya şousuna bənzəyir, çox gözəldir, qrafika xoşuma gəlir və personajlar heyrətamizdir, ona görə də 5 ulduzlu əla oyun, zəhmət olmasa 8-ci fəsil hazırlayın və həmçinin Halloween ninja tısbağalarını əlavə edin. 😎😎😎😁
Həmişəki kimi zibil. Yeni oyunları yükləyəndə niyə hələ də ümidim olduğunu bilmirəm. Bu günlər hamısı zibildir. Oyunun özü vaxtın yarısında başlaya bilmir, təsadüfi güclə bağlanır, lakin missiyanın ortasında olmusunuzsa, yenə də enerji sərf edir, demək olar ki, hər dəfə PvP etməyə çalışdığınız zaman donur və xarakter modelləri 5 yaşım olanda çəkdiyim bir şeyə bənzəyir. ki, anam soyuducuda asıb. Üstəlik, tətbiqdaxili satınalmalar üçün çox zərif və komik bahadır.
Daha çox şey əldə edərdim, amma abunəliyimi ləğv etməkdə çətinlik çəkirəm
Mən oyunu sevirəm, lakin bəzən bu, çox zəhlətökən ola bilər, əgər telefonunuzda internet yoxdursa və məlumat paketləri varsa, oyunla əlaqə saxlamaq çox vaxt apara bilər.
Qrafika köhnə arcade üslubuna bənzəyir, lakin onun mobil ulduz müharibələri oyunundan heç bir fərqi yoxdur. Siz personajları toplayır və onları təkmilləşdirirsiniz... tam gözlədiyim kimi deyil.
8 günlük sınaq üzvlüyünü sınadı. Məhkəmə bitməzdən əvvəl mənə ödəniş etdi. Oyunun inkişafı bir az çətindir. oyun növü qazanmaq üçün bir ödənişdir.
Əsasən ölü oyun, son bir neçə ay ərzində oynanılıb və bu, yeniləmələri yükləmənizi təmin edir, lakin heç bir yenilik həyata keçirilmir. Heç bir icma, heç bir klan/gild, istifadəçi adı seçməyə belə icazə vermir. Sonsuz üyütmədən kənara çıxmaq üçün heç bir şey yoxdur. Həyat keyfiyyətinin çox kiçik təkmilləşdirmələrinə ehtiyac var, ancaq sükan arxasında heç kim yoxdur, sadəcə oyuna atılan pulları toplayan avtopilot. İncəsənət üslubunu və mövzunu kəşf etdiyim üçün məyus oldum.
Salam mən sizə demək istərdim ki, turnir rejimi işləmir ona görə də personajlarımı yerləşdirəndə onları tez qoymasam və mən oynamağa başlasam və o çökür, zəhmət olmasa, yenilik qoyun, səmimi qəlbdən.
Sevimli oyun və mənim üçün çox 5 ulduzlu reytinq.
Getdikcə ağırlaşır ama
2012 seriyasını sevirəm və bu oyunu sevirəm. Oğlumla mən birlikdə oynayırıq, amma nədənsə onun planşetinə yükləmək üçün oyunu tapa bilmədim. Redaktə: Mən bu oyunu oynamağı dayandırdım və Dojo üzvü kimi abunəliyi ləğv etdim. Bunun səbəbi yeni telefon aldıqdan sonra mənim bütün tərəqqimin itirilməsidir. Üzvlüyəm 3 ay idi və 40-a yaxın avatarım var idi, əksəriyyəti maksimum səviyyədə idi. İtirdiyim məlumatları geri qaytarmaq üçün ağlıma gələn hər şeyi sınadım, nəticəsi olmadı. Buna görə vaxt və ya pul sərf etməyin.
Bu Oyun O qədər də Əyləncəli Deyil Oyun Çətindir Siz Çətin Səviyyədə İlişibsiniz Əsəbiləşirsiniz Və Əminəm ki, Bu Oyunu Yükləməyəcəklər Ona görə də Asan Modu əlavə etmək üçün heç bir məna yoxdur və daha az hekayə var. Əksəriyyəti köhnə səviyyəyə qayıtmaq üçün mübarizə aparır Sikkələr və ya Yarım Ballı Mükafat Qazanmaq Hər Bir Xarakter Pis Və Axmaqdır Və Gecikmə O qədər Pisdir Onlayn Rejim Onu Oynamağa Məqsədim Yox 24/7 Çalışıram və Çalışıram, Amma Mənə Heçnə Kömək Etməyəcək Mən Deməyə Çalışıram Nerf Verdiyim oyun (3/10) Bəlkə Tezliklə Oynaram Həqiqətən Deyil, Amma O...
Uzun müddət tısbağaların pərəstişkarı kimi, 80-ci illərdən bəri, bu oyun mənə oynamaq üçün yaxşı bir hekayə verməklə yanaşı, nostalji etmək üçün mənə kifayət qədər köhnə məktəb təqdim etdi.
Ümumiyyətlə, indiyə qədər keçirdiyim ən yaxşı oyun təcrübələrindən biridir. Oyun gözəl və rəvan işləyir, mənim Android 10 smartfonumda işlədikdə qüsursuzdur. Bu proqramla indiyə qədər heç bir problemim yoxdur. Oynamaq üçün ən çox sevdiyim oyunlardan birini sevirəm.
Əla oyun... İşləyəndə. Siz əslində oynamaqdansa əlavə yükləmələri gözləməyə daha çox vaxt sərf edirsiniz. Bu, çox asılılıq yaradan və çox əyləncəli bir oyundur, lakin demək olar ki, işləmir. Əlavələrin qiymətləri bir qədər bahadır. Əgər məlumatlarınız pozulubsa (bu, tez-tez baş verir) və siz oyunu silib yenidən quraşdırmalısınızsa, oyun məlumatlarınızı bərpa etmək üçün bütün təlimatı təkrar oxumalısınız, onu ötürə bilməzsiniz. Mən bu oyunu birdəfəlik silməli olacağam, bu çox pisdir, çünki bu, həqiqətən əyləncəlidir.
Yaxsidi deysen
Bu, yaxşı oyundur, lakin hər dəfə əlavə material yükləməli olur və o, bezdirici olur
Çox yaxşı hazırlanmış oyun onlar I yeniləməyə başlamalıdırlar
Gotcha oyunu üçün tamam, amma MTX üçün reklamlar gülünc olduğu üçün sildim. Hər dəfə bir kart paketi, giriş və ya hər hansı bir şey üçün bir reklama baxdığınız zaman (gündə bir neçə dəfə, bəzən ard-arda 5 dəfə reklamlara baxırsınız) reklam bağlanır, mükafatınızı alırsınız, sonra oyun sizə "pulsuz 7 qazandınız" deyir. günlük sınaq, sadəcə bizə kredit kartı məlumatınızı verin" HƏR BİR DƏFƏ. BUNDAN KEÇMƏK ÜÇÜN 3 TAPS GƏLİR VƏ SİZİ ALMA SƏHİFƏSİNƏ KEÇMƏYƏ MƏCBUR EDİR, SONRA ƏMƏLİYYATDAN RƏDD EDİR. HƏR.TEK.RELAN/YÜK
Oynamağa davam etmək üçün səviyyəni yüksəltmək çox mürəkkəbdir.
Oyun inanılmaz dərəcədə əyləncəlidir. Ancaq son vaxtlar oyunun ÇOX qəzaya uğradığını gördüm. Son 15 dəqiqə ərzində 4 dəfə qəzaya uğrayıb.
Mən o oyunu 1 ildən əvvəl oynayıram, yaxşı idi, amma gecikir və mən qoşulmaq istəyəndə internet bağlantım və internetim dolu olduğu üçün yaxşı deyil.
Mən bu oyunu sevirəm, lakin tısbağaların kosmosa getməsi kimi daha çox yeniləmə əldə etmək lazımdır. Həm də bu oyunu yenidən başlamalı oldum və bu oyuna 500 dollar və ya daha çox pul xərcləyirəm
İndiyə qədər mən bundan həzz alıram. Kaş ki, onu ilk dəfə görəndə yükləyəydim. İndi yalnız mənə Usagi Yojimbo hərəkəti edə bilsəydim, bu, əla olardı! İkinci fikir, yaxşı bir konsepsiya olsa da, pul dəliyi kimi görünür. Bağışlayın, silinir.
Möhtəşəm bir oyun, lakin səviyyəni yüksəltmək çox uzun çəkir. Hekayə tapşırıqlarını yerinə yetirdiyiniz zaman yalnız 6xp əldə edirsiniz, əgər bunu sərt rejimdə edirsinizsə, 12xp əldə edirsiniz. Səviyyə 15-ə çatdığınız zaman 200 XP tələb olunur və siz cəmi 6😐 əldə edirsiniz. Lütfən düzəldin ki, səviyyəni yüksəltmək çox uzun çəkir.
Cox gozel oyundu Herkes oynasin
Oyunlar yaxşıdır, amma bu yaxınlarda bir problem yaşadım ki, faylları yükləmək lazım olduğunu söyləyəndə, yenidən xəta yükləndiyini söyləyəcək və damdakı mini oyun ekranı əsas ekranda yanıb-sönür və o, səhv deyir və təkrarlayıram, xahiş edirəm bunu düzəldin. həqiqətən yaxşı oyun
Əyləncəli oyun. Yeni və orijinal personajlarla oynamaq imkanı əldə edirsiniz. Yükləmə faylları böyükdür, yeriniz olduğundan əmin olun.
Pi
Bu, həqiqətən yaxşı oyundur, oynamağı tamamilə tövsiyə edirəm
bu çox qəşəng oyundu hamiya meslehet gorurem oynasin amma samsunglarda gec girilir ona gorede ayfonda girin
Mənə elə gəlir ki, bu, edə biləcəyiniz bütün döyüş növləri və sahib ola biləcəyiniz bütün simvollarla olduqca yaxşı oyun idi. ancaq dostlarınız olsa və onlarla döyüşə bilsəydiniz, onlarla birləşib müxtəlif düşmən növlərini götürə bilsəniz daha yaxşı olardı.
Çox əyləncəli idi, lakin proqram hər zaman qəzaya uğrayır və düzəldilmir və ya tərtibatçıların vecinə deyil.
Bu menim en sevdiyim oyundur
KingGodCastle Stratēģiskās spēles iqrr
Cox pis
As Tartarugas Ninja: Lendas RPG ekby
Ninja tısbağalarını sevdiyim üçün bu oyunu qiymətləndirmək istərdim, lakin ikinci dərslik missiyasına görə heç bir şeylə əlaqə qura bilməyəcəyimi düşünürəm ki, bunu dəqiq edə bilərəm.
Ninja Turtles: Legends Lakon Peranan uwr
Əla oyundur yükləyin qrafik zordu
eladi anma donur
türk dili var
Ninja Turtles: Legends Hry na hrdinov xsjo
Oyun tez-tez çökür, amma ən böyük problemim odur ki, mən pvp oynamaq və turnirə girmək istəyəndə bir neçə saniyədən sonra o, çökdü və indi 2 gün pvp oynaya bilmədim və çox şey itirdim. səhvlərinə görə fayda verir
Daha çox simvol əlavə edə bilərsinizmi? Bu oyun həqiqətən yaxşıdır və siz daha çox düşmən, simvol və daha çoxunu əlavə edə bilərsiniz.
Mən sadəcə RPG-ləri çox sevirəm, mən bu oyunu təxminən 4 il oynamışam və 5 ulduzu çox bəyənmişəm
Gözəl oyun, amma siz uşaqlar klassik parçalayıcı, kintaro, kavaxlar və ölümsüz parçalayıcı əlavə etməlisiniz. İnsanlar onları paketlərdə və çağırışlarda açmaq şansı əldə etsinlər və xahiş edirəm onları oyuna əlavə edin. oyun
Əla oyun və uşaqlar onu sevirlər, amma arzulayıram ki, personajları təkmilləşdirmək və kilidini açmaq daha asan olsun və orada hərəkət etsin